Tatlıses'in kızından yeni gelinleri kızdıracak sözler!

TAKİP ET

Evlilik arifesinde olan Urfalı Sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak 13 gelinlik sözü yeni gelinleri kızdıracak cinsten.

Evlilik hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Dilan Çıtak düğünlerde 3-4 gelinlik giyen gelinlere atıfta bulunarak 13 tane gelinlik giyeceğini söyledi. Levent Dörterle nikâh masasına oturmaya hazırlanan Dilan Çıtak önceki gün Nişantaşında görüntülendi. Düğün alışverişine çıkan şarkıcı, fotoğrafını çeken muhabirlerle ayaküstü sohbet etti. Gelinlik telaşı yaşadığını söyleyen Çıtak, Her şey hazır ama bir türlü gelinliği beğenemedim, onun telaşı içindeyim ifadelerini kullandı.

Çıtak, düğününde üç-dört gelinlik giyenlere takıldı: Ben 13 gelinlik giyeceğim düğünümde! Şaka bir yana, beğendiğim iki model var, sanırım ikisini de giyeceğim. Kır düğünü yapacağım. Şahitlerim henüz belli değil.

GURBETÇİ ARKADIŞIMLA DÜET YAPACAĞIM

Düğün hazırlıkların yanı sıra müzik çalışmalarına ara vermeden devam eden Dilan Çıtak  Gurbetçi bir arkadaşımla düet yapacağım. Rap tarzında bir şarkı olacak. Ama ben aslında Türkiyede çok bilinen bir kadın şarkıcıyla düet yapmak istiyorum. Henüz kendisini aramadım ama kabul ederse Rihanna-Shakira ikilisi gibi olacağız, bol bol dans edeceğiz dedi

Tatlıses Urfa