Tatlıses, Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı

TAKİP ET

Urfalı sanatçı İbrahim Tatlıses Türkiye'nin yerli ve milli imkânlarla geliştirdiği elektrikli otomobili Togg'u eleştiren Kemal Kılıçdaroğlu'na sosyal medya hesabından göndermede bulundu.

Togg’un üretim aşamasında eleştirilerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Urfalı türkücü İbrahim Tatlıses hedef alarak , "Hani TOGG diye bir araba yoktu, imal edilmiyordu? Al işte, bal gibi de var. Bunun yalanı dolanı nerede?" sözleriyle Kılıçdaroğlu'nu diline doladı.

ERDOĞAN AİLESİNİN İLK TOGG İLE ATTIĞI TUR İZLENME REKORLARI KIRDI

Araca sahip olacak ilk 20 bin kişi kura ile belli olurken tarihi bir törenle Togg’a ilk başvuruyu yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edildi. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte yaptıkları başvurular neticesinde Anadolu ve Gemlik modellerine sahip olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk Togg ile attığı tur izlenme rekorları kırdı.

ŞOV AYRI BİR ŞEY YAPMAK AYRI

Haber Global’de Erdoğan Aktaş’ın canlı yayın konuğu olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu "Türkiye bu otomobili yapabilir. Şov ayrı bir şey yapmak ayrı. İstediğimiz şu, dünya standartlarına uygun herkesin alacağı bir şey olsun. Daha önce biz bunları yaptık, olmadı. Bu işler planlı olur. Bir fizibilite raporu çıksaydı biz de bunu görürdük. Ama öyle bir rapor yok ve bizim ülkenin düzgün bir planı dahi yok" sözlerini kullanmıştı.

HANİ TOGG DİYE BİR ARABA YOKTU

Sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Tatlıses, “Hani TOGG diye bir araba yoktu, imal edilmiyordu? Al işte, bal gibi de var. Bunun yalanı dolanı nerede? Al işte sayın başkan ve eşi hanımefendi binmiş turluyorlar." diyerek göndermede bulundu.
İlk yerli otomobili olan Togg’u eleştiren Kılıçdaroğlu ise sessizliğini koruyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Urfalı sanatçı İbrahim Tatlıses Kemal Kılıçdaroğlu