Tatlıses sessizliğini bozdu!

TAKİP ET

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olan fakat aday gösterilmeyen Şanlıurfalı türkücü İbrahim Tatlıses, sessizliğini bozarak adaylığı hakkında açıklama yaptı.

14 Mayıs seçimlerinde Şanlıurfa'dan aday olmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan etrafında dört dönen türkücü İbrahim Tatlıses, aday gösterilmemesini normal karşılayarak “Benim meselem Türkiye!” “Benim meselem Urfa!” “Benim meselem sayın Erdoğan!” Gerisi ( te çıgoti )" dedi.

5.kez aday adayı olan fakat bir türlü listelerin yakınından geçemeyen Tatlıses, bu seçimde sevdam Şanlıurfa'a diyerek aday adayı olduğunu açıkladı.

İbrahim Tatlıses'in aday adayı olmasına sert bir dille eleştiren Urfalı vatandaşlar, "İbo yatırımları dışarıya adaylığını Urfa'dan veriyor" diyerek Ak Parti'ye sert sözler sarf etmişti.

Kamuoyunun eleştirilerini dikkate alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kurmayları, Tatlıses'e arifeyi gösterip, bayramı yaşatmadı.

Aday gösterilmeyen Tatlıses dün akşamdan beri sosyal medya kullanıcıların dilen adeta sakız oldu. Yapılan eleştirilere cevap veren Tatlıses,  “Benim meselem Türkiye!” “Benim meselem Urfa!” “Benim meselem sayın Erdoğan!” Gerisi ( te çıgoti )" diyerek meselesinin adaylık meselesi olmadığını her şartta Erdoğan'ı destekleyeceğini dile getirdi.

 

Tatlıses