Tatlıses'ten beklenmedik bağış çıkışı!

TAKİP ET

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen 7.7'lik depremin yaraları sarılmaya devam ederken dün gece yapılan bağış kampanyası hakkında Şanlıurfalı türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, beklenmedik bir çıkış yaparak marka adını söyleyerek bağış yapanların adına utandığını söyledi.

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli  9 saat arayla meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler 10 ili feci şekilde can ve mal açısından etkilemiş 35 binin üzerinde can kaybı ve bir çok bina yıkılmış. Yaraların sarılması için dün gece  birden fazla kanaldan yayınlayan bağış kampanyası hakkında konuşan Dilan Çıtak beklenmedik bir paylaşım yaparak bağış yaparken firma isimlerinin söylenmesinden utandığını söyledi.

Enkaz altında kalan vatandaşlar için seferber olan ekipler çok sayıda mucize kurtuluşa imza atarken televizyon ekranlarında yaraların sarılması için tüm Türkiye tek yürek oldu ve dün gece bağış kampanyası düzenlendi. Birden fazla ünlünün katıldığı bağış kampanyasında 115 Milyar TL toplandı.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak ise sosyal medyada yaptığı paylaşımda bağış gecesi hakkında sürpriz açıklamalar yaptı. Türkiye deprem felaketinde büyük kayıplar verirken vatandaşlar da depremzedeler için seferber oldu. İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak da evinin kapılarını depremzedelere açtığını duyurmuştu.

Hem depremde yara alan insanlar için hem de hayvanlar için uğraşan Çıtak'ın babası İbrahim Tatlıses geçtiğimiz akşam yayınlanan ortak yayındaki bağış gecesine çocukları için bağışta bulundu.Dilan Çıtak ise bu konuda bir paylaşım yaparak marka isimlerinin söylenmesinden rahatsız olduğunu aktardı.

Çıtak paylaşımında "Markaların adını utanmadan bastıra bastıra söyleyerek bağış yapan herkes adına ben utandım" dedi. İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak  "Babam dahil şirketleri olup ama sadece çocukları adına bağış yapan ve son harçlıklarını ek gelirlerini bağışlayan herkesin kalbinden öperim" ifadesini kullandı.

Tatlıses Urfa Haberler