Tatlıses, Urfaspor'un varlığını yeni fark etmiş gibi!

TAKİP ET

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor ligin 8. Haftasında deplasmanda karşılaştığı İnegölspor'u 2.1 yenerek liderlik takibini sürdürdü.

Maç dönüşü Şanlıurfasporlu oyuncular otobüste Tatlıses’in ‘Ah Aşkım’ şarkısını hep birlikte seslendirdiler.Neşeli anların yaşandığı görüntüleri Urfalı sanatçı İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabına paylaşarak Urfaspor’a kuru bir destek verdi. Tatlıses yaptığı paylaşımda “Hak ettiniz çocuklar zaferi kutlamak hakınızdır” sözleri sarf etti. Tatlıses’in yaptığı paylaşımın altına Urfalılar yorum yağdırdı.Urfalılar “ İbo kuru tebrik neye yarar takıma destek çık” şeklinde yorum yaptı. İbrahim Tatlıses’in paylaşımın altına bazı taraftarlar şunları yazdı.

Resul Gemici” Kuru kuru tebrik olmaz imparator destek ver” dedi.Yakup Şah da “Bir hafta iç saha maçına bekliyoruz imparator takıma destek olma açısından bu sene bu takımın morale desteğe ihtiyacı var inşallah sonu şampiyonluk olur” şeklinde yorum yaparak Tatlıses’i maça davet etti. Mahmut Aslan ise “Şimdiye kadar neredeydin” diyerek tepki gösterdi. Bakır Parmaksız de “İmparator Bu hafta oynayacağımız Maçın Pirimine destek Verirsen SeviniriZ” şeklinde yorum yaparak bu hafta oynanacak maç için takıma prim vermesini rica etti. Abdurrahman Aktaşan da “Dünya alem diyorki Takım İyi Giderken Ortaya Çıktı 24 Erzincanspor Maçının Primini Verde Milleti Sustur İmparator Seviyoruz Sen” şeklinde yorum yaptı.

 

Sondakika Urfaspor