Taziye Beklemeye Gelmez!

TAKİP ET

Haliliye Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde yapımları devam eden taziye evlerinde incelemede bulunan belediye başkanı Mehmet Canpolat:" İhtiyaç duyulan mahallelerimizde inşaat biten taziye evlerinin bitme aşamasına geldiğini ifade etti

Taziye evlerinde yarım kalan çalışmalar hızlandırılacak. Başkan Mehmet Canpolat, beraberinde AK Parti Haliliye İlçe Başkanı ve bazı meclis üyeleri ile birlikte kırsal Mahalleleri ziyaret etti. köse mahallesi Muhtarı Halil Mol tarafından karşılanan Başkan Canpolat ve beraberindekiler mahalledeki taziye evinin inşaatında incelemede bulunarak yetkiliden bilgi aldı. 

Köse, Eğerkıran, Yıldız, Kavakbaşı, Kalınbayat, Dağyanı, Acaryurt, Altındamla, Kepez ve Çiçekli’de yarım kalan inşaatların tamamlanacağını ifade eden belediye başkanı Canpolat, “Köse Mahallemizdeyiz. Haliliye Belediyemizin yapmış olduğu taziye evi var.  yüzde 40’ı eksiklik bulunduran taziye evlerimizi en kısa sürede Haliliye Belediyesi olarak tekrar talimatlarını verdik. Bu taziye evleri, en kısa sürede Haliliye Belediyesi olarak bitirilecektir.”



son dakika urfam haber Şanlıurfa haberleri gündem manşet haber saati haliliye başkan canpolat taziye evleri