TBMM Başkanvekili Bozdağ'dan hızlı tren açıklaması! Urfa'ya gelecek mi?

TAKİP ET

Karaköprü Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı 30 adet yeni hizmet için TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ'ın katılımıyla toplu açılış töreni gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Bozdağ, Şanlıurfa'ya hızlı treni kazandıracaklarını ifade etti.

Karaköprü Belediyesi, her geçen gün büyüyen ilçeyi kalkındırmak için kazandırdığı 30 adet yeni tesis için toplu açılış töreni gerçekleştirdi. İlçede yapılan 19 adet park, 6 adet kırsalda ve 4 adet merkezde olmak üzere 10 adet sentetik çim saha ile bir adet modern semt pazarının toplu açılış törenini Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ’ın katılımıyla gerçekleştirdi.

Bozdağ yaptığı konuşmada Şanlıurfa'ya hızlı tren kazandıracaklarını ifade ederek şunları söyledi:

"Şanlıurfa olarak hızlı treni konuşuyoruz. Hızlı tren Sivas'tan İstanbul'a kadar ve Konya'ya pek çok yere ulaştı. Allah'ın izniyle Şanlıurfa'ya da gelecek. Gaziantep hızlı trene başladı, sıra inşallah Şanlıurfa'ya geldi. Hızlı trenin ihalesini yaptırmak, Şanlıurfa'mızı raydan dünyaya, dünyayı da raydan Şanlıurfa'ya bağlama şerefi bu kadroya ait olacak. Beraber yapacağız."

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ Karaköprü Belediyesi Şanlıurfa haberleri urfa haber