TEMİKAN Bilişim Eğitim Fuarında

TAKİP ET

TEMİKAN bilişim ve güvenlik sistemleri Güneydoğu Anadolu Bölge bayii tarafından Karaköprü fuar merkezinde başlayan Eğitim Fuarında açmış olduğu stant büyük ilgi gördü.

TEMİKAN bilişim ve güvenlik sistemleri Güneydoğu Anadolu Bölge bayii tarafından eğitim fuarında açılan standa ilgi gösteren vatandaşlar, son sistem bilişim ve güvenlik sistemleri konusunda TEMİKAN yetkililerinden bilgi aldılar.

Güvenlik sistemleri be bilişim sektörünün her geçen gün yenilendiğini ve TEMİKAN bilişim ve güvenlik sistemleri olarak bu yenileme çalışmalarını yakından takip ettiklerini anlatan TEMİKAN Bilişim ve Güvenlik Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Timur Demir, TEMİKAN’ın Türkiye’nin birçok yerinde hizmet verdiklerini söyledi.

Özellikle bilişim sektöründe eğitim alanına yönelik yapılan çalışmalarda son sistem materyallerin hızlı bir şekilde piyasaya sunulmasında etkin rol aldıklarını söyleyen Timur Demir, çalışmalar kapsamında akıllı tahta sistemlerinden toplantı ve sunum tahtalarına kadar çok sayıda ürün yelpazesi konusunda hizmet verdiklerini dile getirdi.

Demir, mikrofonlarımıza yaptığı açıklamada şöyle konuştu; “TEMİKAN bilişim sistemleri olarak güneydoğu Anadolu başta olmak üzere birçok ilde bilişim ve güvenlik sistemleri konusunda hizmet vermekteyiz.

Özellikle Kanada, Amerika, İngiltere ve Avustralya’da yapılan araştırma sonuçları, interaktif yazı tahtası kullanımının öğrencilerin derse katılımına, öğrenme motivasyonuna ve bilginin hatırlanmasına katkıda bulunduğunu göstermektedir. Bu teknoloji aynı zamanda özel ihtiyaçları olanlar dâhil, farklı öğrenme sistemlerine ihtiyaç duyan öğrencilere ulaşmakta da başarılı olmuştur.

Yanı sıra Temikan Eğitim Teknolojileri olarak, Güvenlik kamera sistemleri, parmak izi ve kartlı geçiş sistemleri, biyometrik okuma sistemi, avuç içi damar tarama sistemleri ile güvenliğiniz için gerekli en son teknolojileri müşteri memnuniyeti odaklı hizmet politikamız ile müşterilerimize sunmaktayız.

Bu gün eğitim fuarında açmış olduğumuz standımıza vatandaşların yanı sıra kurum ve kuruluşların oldukça yoğun ilgileri ile karşılaştık. Bizler TEMİKAN olarak müşterilerimiz olsun ya da olmasın insan memnuniyeti odaklı çalışmalarımızı yürütmekteyiz” şeklinde konuştu.       

 

son dakika urfam haber Şanlıurfa haberleri gündem manşet haber saati temikan bilişim fuarı eğitim fuarı