Tepki çekmişti; temizlenmeye başlandı

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde turizmin incisi Halfeti ilçesinde yaşanan çevre kirliliği vatandaşların tepkisini çekmişti. Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise bölgeyi temizlemek için çalışmalara başladı.

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'da en önemli turizm merkezi olan Halfeti'nin kıyılarının plastik atıklarıyla dolması çevre kirliliğini oluşturuyordu. Turizmin incisi konumunda olan bu durum sosyal medyada da paylaşılmış, kamuoyunda tepkilere neden olmuştu. Çevre kirliliğinin oluşması dikkatleri yapılmayan çalışmalara çekince günler sonra Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgede temizlik çalışmaları yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Halfeti ilçesinde Fırat Nehri boyunca temizlik çalışmaları başlattı. Nehrin üst kısımlarından gelen ve suların yükselip alçalması ile kıyı şeritlerinde yer alan çöplerin nehirde olumsuz görüntü oluşturması üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sabahın erken saatlerinde başlattıkları temizlik çalışmalarını akşama kadar sürdürüyor.  

tepki çekmişti; temizlenmeye başlandı geçtiğimiz günlerde turizmin incisi halfeti ilçesinde turizmin incisi konumunda olan bu durum büyükşehir belediyesi ekipleri sabahın erken saatlerinde başlattıkları temizlik çalışmaları