TKDK, Şanlıurfa'nın 11 projesini onayladı

TAKİP ET

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), IPARD-II 6. çağrı kapsamında, üçüncü grupta yapılan proje başvuruların sonuçları açıklandı. Başvurular kapsamında, Şanlıurfa'nın da 11 projesine onay verildi.

IPARD II Programı 6. başvuru çağrı dönemi, çiftlik faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve iş geliştirme tedbiri kapsamında 3. grup desteklenmek üzere seçilen başvuruların listesi açıklandı. Bu kapsamda bitkisel üretimin çeşitlendirilmesi, bitkisel ürünlerin işlenmesi ve paketlenmesi; arıcılık ve arı ürünlerinin üretimi, işlenmesi ve paketlenmesi; zanaatkarlık ve katma değerli ürünler; kırsal turizm ve rekreasyon faaliyetleri; su ürünleri yetiştiriciliği; makine parkları; yenilenebilir enerji yatırımları alanlarında başvuran projelerin bir kısmı kabul edildi.

Şanlıurfa’nın onaylanan projeleri, bitkisel üretim üzerine oldu

Şanlıurfa’da bitkisel üretimin çeşitlendirilmesi, bitkisel ürünlerin işlenmesi ve paketlenmesi olmak üzere toplamda 11 projenin başvuruları onaylandı.  



Urfa Değişim

tkdk Şanlıurfa’nın 11 projesini onayladı tarım ve kırsal kalkınmayı destekleme Şanlıurfa’nın onaylanan projeleri bitkisel üretim üzerine oldu