Torunu için yapmadığını Cumhurbaşkanı Erdoğan için yaptı!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da barış elçisi ve duayen siyasetçi olarak bilinen Ak Parti Şanlıurfa eski vekili Seydi Eyyüpoğlu, dün yapılan 28 Mayıs seçimlerinde Erdoğan'ın kazandığını duyunca halay çekti.

28 Mayıs seçimlerinde rakibi Kemal Kılıçdaroğlu’nu büyük bir hezimette uğratan Erdoğan tekrardan Cumhurbaşkanı seçildi. Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasına sevinen vatandaşlar yurt genelinde kutlamalar yapıldı, silahlar sıkıldı. Cumhurbaşkanlık seçimini Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasına sevinen illerin başında Şanlıurfa geldi. Şanlıurfa’da dün akşamdan sabaha kadar kent merkezinde kutlamalar yapıldı, halaylar çekildi.

Erdoğan’ın vekil seçilmesine Şanlıurfalılar gibi kentte barış elçisi olan ve daha önce Ak Parti davasında büyük mücadele veren Seydi Eyyüpoğlu, seçim ofisi önünde vatandaşlar ile birlikte halay çekti.

İlerleyen yaşına rağmen 20 yaşındaki gençler gibi halay çeken Eyyüpoğlu, torunu İbrahim Eyyüpoğlu vekil seçildiği zaman yakın çevresinde kutlama yapmayın tavsiyesinde bulundu.

En büyük zaferin 28 Mayıs seçimi zaferi olduğunu vurgulayan Eyyüpoğlu, Recep Tayyip Erdoğan’ı her zeminde destekleyeceklerini de belirtti. Seydi Eyyüpoğlu’nun halay çektiği anlar kısa sürede sosyal medyada beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Erdoğan Eyyüpoğlu Seydi İbrahim