Tur düzenlemek için Urfa'ya geldiler

TAKİP ET

Bölgemize tur seferleri düzenlemek için Balkan ülkelerinden gelen seyahat acenteleri temsilcileri, Şanlıurfa'nın turizm potansiyelini yerinde görmek, bölgenin Balkanlarda tanıtımını yapmak, bölgeye turist akışı sağlamak amacıyla Şanlıurfa'yı ziyaret ettiler.

Sırbistan, Bosna Hersek, Karadağ, Kosova, Bulgaristan ve Slovenya’dan gelen acente temsilcileri Şanlıurfa'da bulunan acente yetkilileri ile Türk Hava Yolları,  Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Şanlıurfa Turizmi Geliştirme AŞ’nin organizasyonu ile düzenlenen turizm workshopunda bir araya geldiler. Birebir yapılan görüşmelerden memnun ayrılan Balkan ülkeleri acente temsilcileri, Şanlıurfa gezilerine Halil-ür Rahman Gölü, Göbeklitepe, Kapalı Çarşı ve Müze ziyaretleriyle devam ettiler. Türk Hava Yolları,  Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş. tarafından Şanlıurfa'da ağırlanan Balkan ülkeleri acente temsilcileri, Şanlıurfa’yı ziyaretlerinden oldukça etkilendiklerini, bölgeye turist akışı sağlamak için çalışmalarına hız vereceklerini dile getirdiler.

 

tur düzenlemek için urfaya geldiler bölgemize tur seferleri düzenlemek sırbistan bosna hersek karadağ kosova bulgaristan