Turistlere mehteran konseri

TAKİP ET

Haliliye Belediyesi Mehteran takımı tarafından Balıklıgöl Platosuna gelen turistlere mini bir mehteran takımı konseri verdi.

Ramazandan tatilinin 9 gün olması Şanlıurfa'nın da yoğun olmasını sağladı. Yoğunluğun en fazla olduğu Balıklıgöl Platosunda Haliliye Belediyesi mehteran takımı tarafından turistlere mini konser verildi. Ziyaretçilerin ilgisini çeken mehteran takımı keyifli saatler yaşattı.

2019 Göbeklitepe yılıyla birlikte Şanlıurfa turizminde başlayan turizm hareketliliği meyvesini vermeye başladı. Özellikle inanç turizmi açısından büyük ilgi gören Balıklıgöl, adeta ziyaretçi akınına uğradı. Bölgeyi ziyaret eden turistlere belediyeler tarafından çeşitli etkinlikler de yapılıyor.

Haliliye Belediyesi Mehter Takımı tarafından gerçekleştirilen mini konserde katılımcıların keyif dolu anlar yaşamaları sağlandı. Kurtuluş ve fetih marşlarının çalındığı mini konserde, birçok vatandaş cep telefonlarına sarılarak anı ölümsüzleştirmek istedi.

Haliliye Belediyesi Mehteran takımı ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar, konser alanında büyük kalabalıklar oluştururken, Balıklıgöl Platosunun bulunduğu alandaki kubbe üzerine çıkan vatandaşlar, Balıklıgöl manzarası ve mehteran takımını birleştirerek fotoğraf ve video çekimi yaptılar.



haliliye belediyesi mehteran takımı balıklıgöl platosu Şanlıurfa haberler son dakika