Turizm mekanları duvarlara resmedildi

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın turizm mekanları, Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nin duvarlarına çizildi. Resim uygulaması vatandaşlar tarafından beğenilirken, bu tür uygulamaların yaygınlaştırılması istendi.

2019 Göbeklitepe Yılının ilan edilmesiyle Şanlıurfa'nın turizm mekanlarının tanıtımları da devam ediyor. Başta Göbeklitepe olmak üzere Balıklıgöl, Urfa Kalesi, Harran evleri, Halfeti, Eyyüp Nebi gibi birçok mekanın tanıtımı yapılırken, Şanlıurfa'ya gelen turist sayısında da artış yaşandı.

Eyyübiye ilçesinde bulunan Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nin duvarlarına Şanlıurfa'nın gezilecek mekanlarının resimleri yapıldı. Hem güzel bir görüntünün oluşması hem de değerlerin tanıtılması amacıyla yapılan duvar resimleri, vatandaşlar tarafından da oldukça beğenildi.







'Böyle çalışmaların her yerde yapılması gerekir'

Şanlıurfa'nın değerlerinin resimleri sadece Şanlıurfa'da değil, başka illerde de uygulanması gerektiğini belirten vatandaşlar, "Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nin duvarlarına Şanlıurfa'da bulunan turizm mekanlarının resimlerinin çizilmesi çok güzel bir uygulamadır. Bu tür çalışmalar yaygınlaştırılmalı, her yerde yapılmalıdır. Okullarda, resmi kurumlarda, yoğunluk yaşanan yerlerde bu tür resimlerin yapılması gerekir. Bu çalışmaların Şanlıurfa dışındaki bölgelerde de yapılması kentimize katkı sağlar. Ayrıca sadece gezilecek mekanlar değil, Şanlıurfa'nın diğer değerleri de sıklıkla duvarlara resmedilmelidir." ifadelerini kullandılar.





 

turizm mekanları duvarlara resmedildi 2019 göbeklitepe yılının ilan edilmesiyle Şanlıurfa ın turizm mekanlarının tanıtımları balıklıgöl devlet hastanesi