'Türkiye çok daha kötü günleri görebilir'

TAKİP ET

Eski Başbakan yardımcısı Ali Babacan kurduğu DEVA Partisi'nin kuruluş dilekçesini bugün İçişleri Bakanlığına sunacağını belirtti.

Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programına konuk oldu. Partinin ismini çarşamba günü tanıtım programında teyit edeceklerini belirten Babacan, “Temel ilkeleri ihya eden, özgürlükleri demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü ihya eden bu evrensel değerler temeline oturmuş kendi vatandaşı için çok daha yaşanabilir Türkiye'yi oluşturmak bugünün ihtiyacı. Şu anda bulunan yönetimle bunu gerçekleştirmek mümkün değil. Bu siyaset tarzıyla bu ülkenin refaha erişmesi mümkün değil. Korku siyaseti var. Korkular üzerinden beslenen bir siyaset var. Biz Türkiye için refah seviyesinin çok daha arttığı, insanların korkmadan geleceğini planladığı bir Türkiye istiyoruz. Bunları yapmazsak Türkiye çok daha kötü günleri görür." dedi.



Urfa Değişim

‘türkiye çok daha kötü günleri görebilir’ eski başbakan yardımcısı ali babacan fox tvde İsmail küçükkaya ın sunduğu Çalar saat programı türkiyeyi oluşturmak bugünün ihtiyacı