Tüzük değişikliğine sert tepki

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tüzük değişikliğine gitti. Tüzük değişikliğinde sadece belli maddelerin değiştirilmesine Genç Karakeçililerspor Başkanı Mehmet Ali Sobay, sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), geçtiğimiz Cumartesi günü tüzük değişikliğine gitti. Tüzük başkanlık 4 yıllık zorunluluk haline getirildi. Karakeçililerspor Başkanı Mehmet Ali Sobay ise tüzük değişikliğinin 4 yıllık zorunluluğuna tepki göstererek 2 dönem kuralının getirilmesi gerektiğini vurguladı. 2 dönemden sonra aynı kişinin başkan adayı olmaması gerektiğini belirtti.

 

Karakeçililerspor Başkanı Mehmet Ali Sobay, sosyal medya hesabından şu sözleri paylaştı;  “Cumartesi günü ASKF tüzük değişikliğine gidilmiştir denildi belli maddeler dışında değişen bir şey yoktu. Sadece koltuğu daha sağlama almak ve ben gidersem benden olan oraya gelir mantığındaki bir tüzük değişikliğiydi. Keşke biraz erkekçe davransaydılar da o 4 yıllık zorunluluğun yerine 2 dönem başkanlık yapan bir daha başkanlık yapamaz tüzüğü olsaydı da bizde tebrik etseydik. Şimdi bir daha anladım ki Urfa futbolu bu şakşakçıların yüzünden 1 gram ilerleyemez kimse buradan benim sayın Mehmet Aktaşoğlu karşı olduğumu zannetmesin orda 17 kişi daha vardı ve ne yaptıklarını bilmiyorlar onlara soruyorum 17 yönetici siz sayın Aktaşoğlu ile kaç kere valiliğe gittiniz? Kaç kere belediye başkanının yanına gittiniz? Siz sadece ben Askf’de yöneticiyim deyip ama hiç bir işe yaramayan kişilersiniz. Not: istisnalar kaideyi bozmaz?”

 

Şanlıurfa amatör spor kulüpleri federasyonu (askf) tüzük değişikliği askf haberler Şanlıurfa son dakika