Ulaşıma 27 araç daha katıldı

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 toplu taşıma aracı alınarak ulaşım filosuna dahil edildi. Araçların tanıtım töreninde açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfalıların en iyi hizmete layık olduklarını ve 175 araç daha alacaklarını belirtti.

Şanlıurfalıların daha iyi şartlarda toplu taşıma araçlarını kullanabilmeleri için Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 toplu taşıma aracı satın alındı. BELSAN garajında düzenlenen araç tanıtım törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.





Şanlıurfalıların her zaman en iyi hizmete layık olduklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "Göreve geldiğimiz gibi ulaşımda sıkıntıların olduğunu gördük ve araç için alım talimatı verdik. İlk araç kafilemizi Şanlıurfalıların emrine sunduk. Ne kadar aracın gerekli olduğunu hesabını yaptık. Bize 175 araç daha lazım. 175 aracı da inşallah Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın iş birliğiyle kente kazandıracağız.





 

ulaşıma 27 araç daha katıldı Şanlıurfa büyükşehir belediyesi Şehir içi ulaşım filosunu genişletme