Üniversite adaylarına moral programı

TAKİP ET

Haliliye Belediyesi ve Haliliye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesinde üniversite hazırlık kurslarında kayıtlı öğrencilere yönelik moral etkinliği düzenlendi.

Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezindeki üniversite hazırlık kurslarındaki eğitimler, YKS’nin hafta sonu yapılması ile birlikte sona erdi. Bin 200 öğrencinin ve 40 öğretmenin görevlendirildiği kursların sona ermesinin ardından sınavdan önce öğrencilerin motivasyonlarını yükseltmek adına kokteyl programı düzenlendi.

Haliliye Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde düzenlenen programa Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Haliliye Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ömer Haydarlı ve kurs öğretmenleri ile öğrenciler katıldı. Düzenlenen kokteylde öğrenciler ile sohbet eden Başkan Yardımcısı Ağcan, gençlerin stresini azaltmaya yönelik tavsiyelerde bulundu.







Sınava katılacak tüm adaylara başarılar dileyen Başkan Yardımcısı Ağcan, Haliliye Belediyesi olarak sınav sonrası tercih noktasında da destek olacaklarının müjdesini verdi.

Programın ardından Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Haydarlı ve Belediye Baskan Yardımcısı ihsan Arcan, Kültür Müdürü Neziha Kayalı'ya öğrencilere derslik temini, kitap seti, deneme sınavı katkılarından dolayı teşekkür etti.

Moral etkinliğinde öğrencilere 8 ay boyunca eğitim veren öğretmenlere de teşekkür plaketleri takdim edildi.



Üniversite adaylarına moral programı haliliye belediyesi haliliye halk eğitim merkezi müdürlüğü recep tayyip erdoğan kültür merkezi sınava katılacak tüm adaylara başarılar dileyen