Ünlü oyuncu İsrail ordusuna katıldığını duyurdu

TAKİP ET

Netflix'te yayınlanan Fauda isimli dizide rol alan oyuncu Idan Amedi İsrail ordusuna katıldığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bildirdi.

Dünyanın gözü İsrail ile HAMAS arasındaki çatışmalara çevrildi. Savaş şiddetlenirken dünyanın birçok yerinden İsrail ordusuna katılmak için gönüllüler gelmeye başladı. İsrail ordusuna katıldığını belirten bir diğer oyuncu ise Idan Amedi oldu.

"İSRAİL ORDUSUNA KATILDIĞINI DUYURDU"

Netflix'in 'en çok izlenenler' sırasına aldığı dizi Fauda'da Sagi karakterini canlandıran Idan Amedi İsrail ordusuna katıldığını açıkladı.

"KAZANACAĞIZ"

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Amedi şu ifadeleri kullandı, “"WhatsApp'ı açtım ve bir sürü mesaj gördüm. Hepinize iyi olduğumuzu bildiriyorum. Cumartesi gününden beri burada pek uyuyamadım ama moralimiz yüksek ve neden burada olduğumuzu her an anlıyoruz. Ailelerimizi ve çocuklarımızı korumak için. On yıldan fazla bir süre önce askeri konuşmaları geride bıraktım. Bu yüzden detaylandırmayacağım, sadece bu zor günlerde tüm İsrail'e basit kelimelerle şunu söyleyeceğim: Kazanacağız" dedi.

Netflix Fauda Amedi İsrail sosyal medya