Ünlü şovmen Erbil, bu kez de şaşırtmadı!

TAKİP ET

 Altıncı kez evlenme kararı alan usta şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisine doğum gününde evlenme teklifi etti.

Kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile aşk yaşadığı dedikoduları çıkan Mehmet Ali Erbil, sevgilisine düzenlediği doğum günü partisinde evlenme teklifi yaptı.

KENDİSİNDEN 40 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİSİYLE EVLENİYOR

Yaptığı çapkınlıklarla adından sıkça söz ettiren 66 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, bu kez kendisinden yaşça küçük sevgilisi ile nikâh masasına oturuyor.

MEHMET ALİ ERBİL'İN KRİTERLERİNE UYUYORUM

26 yaşındaki Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil ile çok mutlu olduğunu ve kendisinden çocuk yapmak istediğini söyleyerek “Bana 30 yaşında bir adamın veremediği birçok şeyi veriyor. Kendisinden çocuk sahibi de olmak istiyorum. Ayrıca ben 24 değil 26 yaşındayım. Mehmet Ali Erbil'in kriterlerine uyuyorum” dedi.

HAYATIMDA HİÇ MUTLU OLMADIĞIM KADAR MUTLUYUM

Daha sonra sözlerini şöyle sürdüren Ceylan, “Ciddi bir yoldayız, bütün ailesi de biliyor. Herkes ondan neden etkilendiğimi bilir. Gözüm ondan başkasını görmüyor. Durumun parayla ilgisi yok. Ben onun yanında çok mutluyum. Hayatımda hiç mutlu olmadığım kadar mutluyum kimsenin ne dediği de umurumda değil” diyerek sözlerini noktaladı.

Ünlü şovmen Erbil, daha önce kimlerle nikah masasına oturdu ve hangi eşinden kaç çocuğu var;

6. KEZ NİKAH MASASINA OTURUYOR

1980 ve 1985 yıllarında Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile iki kez evlendi. Bu evlilikten Sezin Erbil adında bir kız çocukları oldu.

Daha sonra gönlünü oyuncu Nergis Kumbasar'a kaptıran Erbil, 1989 yılında üçüncü kez nikah masasına oturdu. Çiftin bu evlilikten Yasmin Erbil adını verdikleri bir kızları oldu.

Yaptığı çapkınlıklarla sık sık  gündeme gelen Erbil, 2001 yılında evlendiği Sedef Altuntaş'tan 2003 yılında boşandı.

En son Tuğba Coşkun'la evlenen Erbil, oğlu Ali Sadi Erbil'e kavuştu. Çift 2011 yılında anlaşmalı boşandı.

Altıncı kez usta şovmen Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisi