Üreten belediye örneği: Haliliye Belediyesi

TAKİP ET

Haliliye Belediyesi Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatıyla kurulan Araç Bakım ve Onarım Atölyesi'nde deforme olan bank ve piknik masaları artık ustaların elinde yenileniyor. Ayrıca belediyenin kasasından giderlerin artmasına neden olan iş makinalarının bakım ve onarımı da ustaların elinde Haliliye'de yapılmasıyla büyük tasarruf yapıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile Şanlıurfa’da bir ilke daha imza atan Haliliye Belediyesi, bünyesindeki atölyeler ile satın almak yerine ürettiği kamelyaları şehre kazandırıyor. Başkan Mehmet Canpolat’ın önem verdiği projelerden biri olan bu atölyeler ile büyük tasarruf sağlanırken, Haliliye Belediyesi üreten bir belediye profiliyle örnek oluyor.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın tasarruf sağlanması yönündeki talimatlarıyla çalışmalarını yürüten Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Şanlıurfa’da bir ilke imza atıyor.

Belediye bünyesinde kurulan Araç Bakım ve Onarım Atölyesi ile önceki yıllarda şehir dışına gönderilen iş makinalarının bakım ve onarımı ustalar tarafından yapılırken, yıllık büyük tasarruf sağlanıyor.

BU ATÖLYELER ŞANLIURFA’DA BİR İLK!

Haliliye’nin geleceği için parklarda yürütülen rutin çalışmaların yanı sıra ilçeye kazandırılan bank ve piknik masalarının onarımı da belediye bünyesinde yapılıyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ahşap-İş Atölyesinde deforme olan bank ve piknik masaları, onarım sonrası ilk günkü görünümüyle yeniden hizmete sunuyor. Şanlıurfa’da bir ilk olan atölyeler ile hem hizmette hızlı işleyişi hem de tasarrufu sağlayan Haliliye Belediyesi, parklara kazandırdığı kamelyaları da artık kendi bünyesinde yapıyor. Yemyeşil bir Haliliye için atölyelerde ustalar tarafından hazırlanan kamelyalar, parklara monte edilerek vatandaşların hizmetine sunuluyor.

“YENİSİNİ DIŞARIDAN ALMAYA GEREK YOK”

Başkan Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla kurulan bu atölyelerde büyük tasarruf sağlayan Haliliye Belediyesi, örnek bir belediyecilik anlayışı ile takdirleri topluyor. Üretimin yapıldığı bu atölyelerle Haliliye’nin geleceğini düşünerek hareket ettiklerini vurgulayan Başkan Mehmet Canpolat, “Haliliye Belediyesi müdürlükleriyle üreten bir belediye haline gelmiştir” dedi. Başkan Canpolat, “Park Bahçe Müdürlüğünde artık kurmuş olduğumuz atölyelerle birlikte banklarımız, kamelyalarımızın tamiri, bakımı, onarımı belediyemiz bünyesinde yapılıyor. Ahşapla ilgili olan kısımlarPark Bahçe Müdürlüğü bünyesindeki ilgili şef, ilgili usta arkadaşlarımız tarafından yapılmaktadır. Haliliye Belediyesi olarak yeni parklar, yeni piknik masaları ve yeni kamelyalar doğrultusunda her şeyi Haliliye Belediyesi olarak, biz üretiyoruz. Üreterek, vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Artık yenisini dışarıdan almaya gerek yok. Haliliye Belediyesini kendi kendine üretip, vatandaşlarımızın hizmetine sunulan bir belediye haline getirdik” dedi.

Haliliye Belediyesi Mehmet Canpolat