Urfa bu kez örnek gösterildi

TAKİP ET

Şanlıurfa'da sürekli yaşanan sorunlara tepki gösterilirken çevredeki iller örnek gösteriliyordu. Ancak bu kez uçak seferi sorununa tepki gösteren Mardinliler, Şanlıurfa'yı örnek gösterdi.

Şanlıurfa, sürekli uçak seferlerinde sorun yaşarken, bu kez aynı sorun Mardin'de yaşandı. Turizm sezonunun başlamasına rağmen İzmir-Mardin uçak seferleri iptal edildi. Uçak seferlerinin iptal edilmesine gerekçe olarak da yolcu sayısının doluluk oranına ulaşmadığı olarak gösterildi.

'Şanlıurfa'da böyle bir durum yok'

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter, turizm sezonunda altın yılını yaşayan Mardin'de uçak seferlerinin iptal edilmesinin kabul edilebilir durum olmadığını belirtti. Öter, “Komşu illerimiz olan Şanlıurfa ve Diyarbakır’da böyle bir durum söz konusu değil. İnanıyorum yapılan bu haksız ve yanlış karar yetkililerimiz tarafından gözden geçirilerek ve uçak seferleri eski durumuna getirilecektir." dedi.

 

urfa bu kez örnek gösterildi Şanlıurfada sürekli yaşanan sorunlar İzmir-mardin uçak seferleri iptal edildi turizm sezonu