Urfa Bulvarında olaylara karışan kişiler tespit edildi! 3 gözaltı,1 tutuklama

TAKİP ET

Diyarbakır Urfa Bulvarında abartılı egzoz ile çevreyi rahatsız eden ve olaylara karıştıkları tespit edilen 3 şahıs gözaltına alınırken araç sürücüsü tutuklandı. Detayları İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından 24 Mart Pazar günü saat 17:15 sıralarında Diyarbakır Urfa Bulvarında abartılı egzoz ile çevreyi rahatsız eden bir araçla ilgili işlem yapılırken, oluşan kalabalık ve arbededen yararlanan bu araç, olay yerinden uzaklaştı fakat takip sonucu tekrar yakalandığını bildirdi.

Yerlikaya, söz konusu araç sürücüsü ve yanına gelen arkadaşları görevli emniyet görevlisine fiili mukavemette bulunduğu ve olay yerine intikal eden takviye şahin unsurlarıyla şahıslara müdahale edildiğini belirtti.

Olaylara karıştıkları tespit edilen sürücü Y.E.Y. ve 3 şahıs gözaltına alınırken, aracın sürücüsü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakan Yerlikaya, “Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerimize fiili saldırıda bulunan her kim olursa olsun cezasını görür” dedi.

Diyarbakır Urfa Bulvarı