Urfa'da 2 öğretmen trafik kazasında hayatını kaybetti

TAKİP ET

Şanlıurfa-Gaziantep E-90 Otoyolu 23. Kilometresinde Şanlıurfa ili yönünde seyir eden 70 FP 384 Plakalı otomobil, Birecik İlçesi Sınırları içerisinde çekici ve çekiciye bağlı dorseye arkadan çarpması ile trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Gaziantep istikametinden, Şanlıurfa ili yönünde seyir eden 70 FP 384 Plakalı otomobil sürücüsü Zümrüt Aslan ,Birecik İlçesi Sınırları içerisinde 23 Km’ye geldiğinde, aynı yönde seyir eden İbrahim Akbal’ın sevk ve idaresindeki 11 AAC 068 plakalı çekici ve çekiciye bağlı 11 AAC 194 plakalı dorseye arkadan çarpması neticesinde kaza meydana geldi.

 

Kaza neticesinde otomobil içerisinde yolcu olarak bulunan Hatice ŞİMŞEK olay yerinde, otomobil sürücüsü Zümrüt Aslan kaldırıldığı Suruç Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Otomobilde yolcu olarak bulunan Beyza Özayman ile Seda Günenc yaralandı. Yaralılar Suruç Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Öte yandan otomobil içerisinde ölen ve yaralananların öğretmen olduğu öğrenildi. Öğretmenlerin görev yaptıkları okullar;

“Hatice Şimşek: Haliliye Sancaktar İlk Okul Öğretmeni,

Zümrüt Aslan: Bozova Atatürk Barajı Çok Proğramlı Lisesi öğretmeni,

Beyza Özayman: Haliliye Merkez Süleymaniye Kız İmam Hatip Anadolu Lisesinde öğretmen,

Seda Günenc: Haliliye Kalecik Mahallesi İlk Okul Öğretmeni”

 

Şanlıurfa-gaziantep Şanlıurfa ili birecik İlçesi sınırları içerisinde