Urfa'da avukatı darp eden kişi tutuklandı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da stajyer avukatı darp eden Ahmet C.E yapılan adli işlemlerden sonra tutuklandı.

Alınan bilgilere göre İstanbul Barosuna kayıtlı stajyer avukat Büşra T. darp eden, Ahmet C.E tutuklandı.Büşra T’nin ise bacağının tamamen kırık olduğu ve topal kalma ihtimalinin olduğu öğrenildi. Ayrıca önümüzdeki günlerde İstanbul Barosunun da Şanlıurfa’ya gelme ihtimali olduğu kaydedildi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Barosuna kayıtlı stajyer avukat, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde haciz işlemi bitikten sonra Şanlıurfa’ya gelirken Balıkgöl Devlet Hastanesinin olduğu yerde minibüsten indirilerek borçlu tarafının saldırısına maruz kaldı. Yaşanan saldırı sonrası yaralı stajyer avukat Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Hastanesine kaldırıldı. Alınan son bilgilere göre avukatın topal kalma ihtimali olduğu bildirildi.

Şanlıurfa Barosu ise olay hakkında şu açıklamayı yapmıştı:

“09.01.2023 tarihinde, haciz işlemi sırasında borçlu tarafın saldırısına maruz kalarak ayağı kırılan İstanbul Barosuna kayıtlı stajyer avukatın tedavisi yapılmış olup, Baro Başkanımız Av. Abdullah ÖNCEL ve Avukat Hakları Merkezi üyelerimiz bu zorlu süreçte kendisine refakat etmişlerdir.

ADLİ SÜREÇ TAKİP EDİLİYOR

Saldırganın yakalanarak tutuklanması ve hakkında en ağır cezanın verilmesi için adli süreci takip ettiğimizi bildirmekle beraber saldırıya uğrayan stajyer avukata yapılan saldırıyı kınıyor, acil şifalar diliyoruz.”

Şanlıurfa