Urfa'da dehşet! Eşini öldürdükten sonra kendisini de vurdu

TAKİP ET

Şanlıurfa'da meydana gelen olayda iddiaya göre, cinnet getiren bir şahıs önce eşini, sonra da kendini vurdu.

Şanlıurfa'da, karı-koca arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. Cinnet geçiren koca, karakol önünde eşini vurduktan sonra aynı silahla kendine de ateş etti.

Olay, 18 Şubat 2024 tarihinde Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Kamberiye Mahallesi Sarayönü Karakolu önünde meydana geldi. Kenan ve Nihal Ş. çifti arasında, bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet geçiren koca, yanında bulunan silahla eşini vurdu. Daha sonra aynı silahla kendi kafasına ateş eden koca, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü. İddiaya göre çiftler bir yıl önce boşandığı öğrenildi.

Silah seslerini duyan karakoldaki polisler, olay yerine çıktı. Olayda hayatını kaybeden kadın, olay yerindeki ilk incelemenin ardından ambulansla Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ağır yaralı koca ise ambulansla hastaneye sevk edildi. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, görgü tanığı ifadelerini ve kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Olayda kullanılan silahın ruhsatsız olduğu belirlendi.

Aile Yakınları Yasa Boğuldu

Olaydan dolayı ailenin yakınları büyük üzüntü yaşadı. Aile yakınları, olayla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Ailenin Üç Çocuğu var

Kısa bir süre önce boşanan Kenan ve Nihal Ş.’nin 3 çocukları olduğu öğrenildi. Çocuklardan birisi kız iken ikizlerin erkek olduğu ifade edildi.

Olay Cinayet İstatistiklerine Ekledi

Bu trajik olay, Şanlıurfa'da bu yıl meydana gelen ilk aile içi cinayet olarak kayıtlara geçti. Olay, aile içi şiddetin ne kadar vahim bir sorun olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Şanlıurfa Şanlıurfa haberleri urfa haberleri