Urfa'da geleceğin sporcuları yetiştiriliyor! Kurslar başlıyor

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Merkezi, 'Geleceğin Yıldız Sporcusu Sen Durma Bir Adım Gel'' sloganı ile geleceğin engelli sporcularını yetiştirecek.

Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takım Antrenörü Serdar yıldırım, “her branşta Engelli kardeşlerimizi kurslarımıza bekliyoruz” diyerek kursların başladığını duyurdu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takım Antrenörü Serdar yıldırım yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediyesinin tüm imkanlarını kullanarak geleceğin yıldız sporcularını yetiştirmek istiyoruz her branşta Engelli kardeşlerimizi kurslarımıza bekliyoruz .

Bugüne kadar bir çok Engelli kardeşimizi Milli takıma kazandırdık bu sporcuların bir çoğu Fenerbahçe Beşiktaş gibi büyük takımlarda oynamaktadırlar. Özelikle Tekerlekli Sandalye Basketbol ve Ampute Futbol Branşlarında ülke olarak başarılı sporculara ihtiyaç duyulmaktadır. Engelli kardeşlerimizi elit sporcu olarak yetiştirip kendi takımımızda ve diğer takımlarda başarılı sporculara istihdam olanaklarını yaratıyoruz.

Özelikle ailelere seslenmek istiyoruz bedensel engelli çocuklarını merkezimize yönlendiriniz gelecekte hem ekonomik olarak hem psikolojik olarak çocuklarınızı hayata tutunmalarına yardımcı olunuz açılacak olan birçok branş kurslarımıza genç engelli vatandaşlarımızı bekliyoruz.

Kurslarımız Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Merkezi içinde bulunan spor tesislerinde yapılacak ve tüm kurslarımız ücretsiz olacaktır katılmak isteyen Engelli bireylerimiz Belediyemiz Engelliler Yaşam merkezine gelerek başvurabilirler.”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler merkezi engelli sporcular