Urfa'da hangi belediye başkanının görevi düşürülecek?

TAKİP ET

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak'ın bazı dosyalarının gündeme gelmesi nedeniyle başkanlık görevinin düşürüleceği iddia ediliyor. Başkan Aksak'ın görevden alınmasını Hürriyet gazetesi köşe yazarı Muharrem Sarıkaya da yazısına taşıdı.

Son zamanlarda sürekli gündeme getirilen Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak'ın görevinin düşürülmesi iddiaları Şanlıurfa'da gündemden düşmezken, bu iddialar ulusal medyanın da gündemine oturdu. Hürriyet gazetesi köşe yazarı Muharrem Sarıkaya bugünkü köşesinde Başkan Aksak'ın görevinin düşürüleceğini yazdı. Yazar Sarıkaya, görevden düşürülmesinin nedeninin ise eski başkan Menderes Attilla'nın geçmişe dair bir dava dosyasını ortaya çıkarmasından kaynaklandığını belirtti.







'Temsili en yüksek parti' başlığıyla yayımlanan Muharrem Sarıkaya'nın köşe yazısında Ceylanpınar Belediye Başkanı Aksak ile ilgili yazısı için tıklayın.

 

urfada hangi belediye başkanının görevi düşürülecek? ceylanpınar belediye başkanı abdullah aksak muharrem sarıkaya bugünkü köşesinde