Urfa'da şok uygulama: 2️0️6️ bin 1️4️2️ TL para cezası uygulandı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da Emniyet ekipleri kent genelinde aranan şahısların yakalanması ve suç unsurlarının tespiti ve önlenmesi için şok uygulama gerçekleştirdi. Uygulamada 2️0️6️ bin 1️4️2️ TL trafik idari para cezası uygulandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ve Şube Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanması suç ve suç unsurlarının tespiti ve önlenmesine yönelik şok uygulama gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen uygulama kapsamında; 1️2️ bin 1️4️6️ şahıs, 2️0 bin 8️8️ araç ve 1️4️9️ motosiklet sorgulandı.

Denetimlerimiz sırasında; aranan 3️6️ şahıstan 2️2️ yoklama kaçağı yakalandı, 5️ adet ruhsatsız tabanca ve 1️ adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Aynı zamanda 5️ şahsa uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gerçekleştirilen şok uygulama esnasında, 20️6️ bin 1️4️2️ TL trafik idari para cezası uygulandı. İşyeri denetimleri ile 2️0️ umuma açık işyeri kontrol edilip 2️ iş yerine idari işlem uygulandı.

Urfa’da şok uygulama: 2️0️6️ bin 1️4️2️ TL para cezası uygulandıhttps://t.co/qatiRmEELd#şanlıurfa #şokuygulama #hapiscezası #uygulama #suçunsuru #TABGD #viop @SanliurfaEmnMd @UrfaValiligi @hasansildak pic.twitter.com/1RaeErMBsX

— Urfa Değişim Gazetesi (@urfadegisim63) February 13, 2024

şok uygulama para cezası