Urfa'da tavanı çöken evde üçüzler yaralandı

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde bir anda tavan sıvasının çökmesi sonucu üçüz bebekler enkazın altında kaldı. Bebeklerden birisi ağır yaralandı.

Akçakale ilçesinde yaşayan üçüz bebekleri olan yedi çocuklu bir ailenin bebeklerinin üstüne tavan sıvası çöktü. Geçtiğimiz günlerde gece vakti bir anda tavan sıvasının çökmesi sonucu üçüz bebekler yaralandı. Yaşanan trajik olayda, bebeklerden biri ciddi şekilde yaralanırken, diğer ikisi hafif yaralarla atlattı.

Bebeklerden biri Şanlıurfa'da yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Anne ve baba, hastanedeki yaralı bebekleriyle birlikte vakit geçirmek zorunda oldukları için diğer çocuklarını akrabalarının yanına bırakmak zorunda kaldı.

Maddi durumu olmayan aile iddiaya göre hastanede çaresizce bekliyor. Aile tedavi masraflarını karşılamak için hayırseverlerden acil yardım talebinde bulundu.

Fecr İnsani Yardım Derneği, bu acı olaya karşı duyarlılık gösteren tüm hayırseverleri bu yardım çağrısına destek olmaya davet etti. Ailenin yaşadığı bu zorlu süreçte onlara yardımcı olmak, onların yaralarını sarmak için el birliğiyle yardım edebileceklerini belirten dernek yönetimi, Yardımseverlerin desteği, bu ailenin hayata tutunmasına ve geleceğe umutla bakmasına yardımcı olacağını dile getirdi.

Şanlıurfa Akçakale ilçesi