Urfa'da vaka sayısı arttı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da koronavirüs testi pozitif çıkan vaka sayısında artış oldu. 1 Nisan'da 11 olan vaka sayısı 4 Nisan'da 18 oldu.

Dünya genelinde tehdit oluşturan koronavirüs salgınıyla mücadele devam ederken Türkiye’de de vaka sayısı her geçen gün artıyor. Türkiye’de toplam vaka sayısı 20 bin 921 olurken, en fazla vakanın bulunduğu iller sıralamasında İstanbul ilk sırada yer aldı.

En fazla vakanın bulunduğu İstanbul’da vaka sayısı 12 bin 231 olurken, İzmir’de bin 105, Ankara’da 860, Konya’da ise 601 oldu. En az vaka ise 2 olarak Hakkari’de görüldü.

 

Şanlıurfa’da vaka sayısı 18’e çıktı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından koronavirüs salgınının illere göre dağılımını açıkladığı 1 Nisan’da Şanlıurfa’da 11 pozitif vakanın olduğu açıklandı. 4 Nisan’da açıklanan tabloda ise Şanlıurfa’da vaka sayısının 18’e çıktığı belirtildi.

 

Şanlıurfa’da çevre illere göre vaka sayısı daha az

Şanlıurfa’da 18 pozitif vaka bulunurken, çevre iller olan Mardin’de 51, Diyarbakır’da 46, Adıyaman’da 32 ve Gaziantep’te 49 pozitif vaka bulunuyor. Bu durumda çevre illere göre Şanlıurfa’da daha koronavirüs vakası bulunuyor.



Urfa Değişim



urfa’da vaka sayısı arttı Şanlıurfa’da koronavirüs testi pozitif çıkan vaka Şanlıurfa’da vaka sayısı 18’e çıktı Şanlıurfa’da çevre illere göre vaka sayısı daha az