Urfa'da Vergi Haftası kutlamaları başladı

TAKİP ET

21-27 Şubat tarihleri arasında "Siz Vergiyle Biz Hizmetle Mükellefiz" sloganıyla 33'üncü kez kutlanmaya başlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanlığı heyeti, Vali Abdullah Erin'i ziyaret etti.

Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı Seyit Tekin, başta çocukların ve genç nesillerin olmak üzere toplumun tüm kesimlerinde vergi bilincinin oluşturulması ve benimsetilmesi mükelleflerin vergiye gönüllü uyum sağlanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası vergi haftası olarak kutlandığını söyledi.

Şanlıurfa  Vergi Dairesi Başkanı Seyit Tekin ve beraberindeki heyet başta Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin olmak üzere kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve mükellefleri ziyaretlerini sürdürüyor.

VALİ ABDULLAH ERİN’DEN VERGİ HAFTASI MESAJI
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Vergi Haftası münasebetiyle ziyaretine gelenler makamında ağırlayarak “Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanlığı heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, bu yıl 33.sü kutlanan Vergi Haftası münasebetiyle;  Tüm maliye çalışanlarının Vergi Haftası’nı kutluyorum”
 

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Vergi Haftası