Urfa'daki Bayramlaşma programları belli oldu

TAKİP ET

Ramazan Bayramı ile beraber kentimizdeki protokol ve siyasi partilerin bayramlaşma programları da belli olmaya başladı.

 

 

İlk Bayramlaşma programı Şanlıurfa protokolünün katılımıyla Valilik şeref Salonu'nda yapılacak.

Şanlıurfa Valiliği'nin kent bayramlaşması, Ramazan Bayramı’nın ilk günü olan 25 Haziran Pazar günü saat 10.30 ile 11.00’da yapılacak. Şanlıurfa Valiliği kent bayramlaşması, Ramazan Bayramı’nın ilk günü olan 25 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek. Şanlıurfalılar,  Vilayet şeref Salonu'nda saat 13.00’da düzenlenecek Kent Bayramlaşmasında bir araya gelecek.

Şanlıurfa protokolü ile kentin dinamiklerini bir araya getiren Kent Bayramlaşması, bu yıl Ramazan Bayramı’nın ilk günü olan 25 Haziran Pazar günü saat 10.30’da Valilik şeref Salonu'nda yapılacak.

 PROGRAM :

10.30­-11.00 Halkla Bayramlaşma (Vilayet Şeref Salonu)

11.05-­11.25 İl Jandarma Komutanlığında Jandarma Erleriyle Bayramlaşma,

11.25-­11.45 İl Emniyet Müdürlüğünde Nöbetteki Polislerle Bayramlaşma. 

11.50-­12.10  Çocuk Yetiştirme Yurdu, Çocuk Yuvasını Ziyaret ve Çocuklar ile Bayramlaşma,

SİYASİ PARTİLERİN BAYRAM PROGRAMLARI

AK Parti İl Teşkilatı ise bayramlaşma programını bayramın birinci günü saat 11.30 ile 13.30 arasında Öğretmenler evi yanındaki Hacı Bekir Sofrasında gerçekleştirecek.CHP,SAADET PARTİSİ VE MHP İl Teşkilatlarında ise Ramazan  Bayramının ikinci gününde saat 10: ile 14.30’da parti binalarında bayramlaşma programını yapacak. Program kapsamında siyasi parti temsilcilerinin birbirlerini karşılıklı olarak ziyaret ederek bayramlaşması bekleniliyor.

 

ŞANLIURFA STK'LARI EĞİTİM-BİR-SEN ÖNCÜLÜĞÜNDE İLK DEFA BİR ARAYA GELEREK BAYRAMLAŞACAK

 

Şanlıurfa'daki çeşitli Sivil Toplum Örgütleri Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa  Şube Başkanı İbrahim Coşkun'un daveti üzerine ilk defa bir araya gelerek bayramlaşacak.Bayramlaşma 26 Haziran Pazartesi Bayramın 2.günü Şehitlik Çamlık Çay Bahçesinde saat:14:00 ile 17:00'de gerçekleşecek. 

RUHAAJANS