Urfa'daki belediye başkanlarından da bağış desteği

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı milli dayanışma kampanyasına Şanlıurfa'daki bazı belediye başkanları da birer maaş bağışında bulundu.

Koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren vatandaşlara destek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bağış kampanyasını başlattı. 7 aylık maaşını bağışlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İhtiyaç sahiplerine destek çalışmalarına devletin öncülük etmesi gerektiğini gördüğümüz için Milli Dayanışma Kampanyası’nı başlatıyoruz. Kampanyayı 7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum.” dedi.

Kampanyaya destek zinciri her bölgeden olduğu gibi Şanlıurfa’dan da geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 2 aylık maaşını bağışlarken, bazı ilçe belediye başkanları da birer aylık maaşını bağışladı. Diğer belediye başkanlarından ise bağışla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

 

Başkan Beyazgül 2 aylık maaşını bağışladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı ve ilk bağışçısı olduğu Milli Dayanışma Kampanyası’na ben de 2 aylık maaşım ile katılıyorum.” dedi.

 



Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, sosyal medya hesabından “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ve ilk bağışçısı olduğu Milli Dayanışma Kampanyası’na ben de bir aylık maaşımı bağışlayarak katılıyorum.” paylaşımını yaptı.

 



Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya da bir aylık maaşını bağışladı. Yalçınkaya, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası üzerine ben de maaşımı bağışlıyorum.” dedi.

 



Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ve ilk bağışçısı olduğu Milli Dayanışma Kampanyasına ben de 1 aylık maaşım ile katılıyorum.” dedi.

 



 Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, bir aylık maaşını bağışladı.

 



Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz da 2 aylık maaşını kampanya dahilinde bağışladı.

 



Eski Belediye Başkanı da bağışta bulunduğunu açıkladı

Eyyübiye Belediyesi eski Başkanı Mehmet Ekinci “Tüm Dünyayı derinden etkileyen Covid19, ülkemizde de hayatı durma noktasına getirmiştir. Necip milletimiz zor günlerde üzerine düşeni her zaman yapmıştır. Bizler de 7 kişilik aile fertleri olarak her birimizin adına biz bize yeteriz kampanyasına bağışta bulunuyoruz.” dedi.

 



Urfa Değişim

 

urfa’daki belediye başkanlarından da bağış desteği cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan başkan beyazgül 2 aylık maaşını bağışladı karaköprü belediye başkanı metin baydilli akçakale belediye başkanı mehmet yalçınkaya bozova belediye başkanı suphi aksoy siver