Urfa'dan gidenlerinde dili açılıyor Fakıbaba'da konuştu!

TAKİP ET

Yıllarca Ak Parti bünyesinde Şanlıurfa'da siyaset yapan ve mevcut hükümet tarafından üst makamlara getirilen daha sonra  'ben o trene binmem' deyip tekrar hükümet bünyesindekindeki partide siyasi hayatını devam eden Ahmet Eşref Fakkıbaba dün Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ile Şanlıurfaspor eski başkanı Emin Yetim tartışması hakkında konuştu.

Ak Parti’den istifa edip İYİ Parti’ye katılan ve Ankara’da Milletvekili seçilen Ahmet Eşref Fakkıbaba, Vali Ayhan ile Emin Yetim sürtüşmesi hakkında Vali Ayhan’ı suçlayarak valiyi kınadı.

Urfa’da gün geçtikçe siyasi gücünü kaybeden ve bundan dolayı Ankara’dan İYİ Parti’nin şemsiyesi altına sığınan daha sonra Ankara’dan vekil seçilen Fakkıbaba partilisi olan Emin Yetim’e kol kanat geldi.

Sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada Vali Ayhan’a olayın iç yüzünü bilmeden sadece var olan video üzerinde ahkam kesen Fakıbaba, Şanlıurfa için gecesini gündüzüne katan Vali Ayhan’ı kınadı.

Şanlıurfa’da halk dilinde ‘kaçak’ mahlasıyla bilinen  Ahmet Eşref Fakıbaba sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada Emin Yetim’i şu sözlerle destek çıktı.”Dün akşam 1. Lige yükselen #Şanlıurfaspor’umuzun kupa töreninde, kupaya dokunmak ve kaldırmak istemek, bırakın eski bir kulüp başkanını, her urfalının hakkıdır. Basına yansıyan ve gördüğüm manzara karşısında Sayın Vali’yi kınıyorum. O Kupa tüm #Şanlıurfa’ lılarındır.”

Kaçak Şanlıurfa Fakıbaba Yetim Ayhan Vali