Urfa Değişim yazdı başkanlar  Konya'ya gitti!

TAKİP ET

Geçtiğimiz günler Bursa Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'ın Urfalı mevsimlik işçilerini ziyaret etmesi üzerine Urfa Değişim Gazetesinin yaptığı Urfalı başkanların mevsimlik işçilere ilgi göstermediği haberi üzerine Urfalı başkanlar harekete geçti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül  ile Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı şehir dışında katıldığı bir programın ardından Konya’da  çalışan Urfalı mevsimlik işçilerini ziyaret etti. Yaptığı ziyaret hakkında açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül “AK Parti Şanlıurfa İl Başkanımız Abdurrahman Kırıkçı, Aksaray Belediye Başkanımız Evren Dinçer ve Mevsimlik Tarım İşçileri Der. Bşk. Suphi Hatipoğlu ile Konya Ereğli'de ekmeğini topraktan çıkaran hemşehrilerimizleyiz.
Yüzlerine tebessüm, sohbetlerine ortak olabildiysek ne mutlu bize.” Dedi.

Öte yandan Urfalılar tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Urfalı başkanların yaptıkları bu ziyaretler halk nazarında seçim işareti olarak görüldü.

Urfalıların sokak röportajlarında dert yandığı Urfalı başkanların sadece secim döneminde halk sorunlarını dinlemesi ve halka tutamadıkları sözleri vermesi Urfalı vatandaşların ağzından düşmüyor.