'Urfa deyince akla ilk Eyyübiye gelir'

TAKİP ET

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'u ziyaret etti. Eyyübiye için ne yapılabileceğini görüştüklerini belirten Fakıbaba, ilçenin öneminden de bahsetti.

Eyyübiye’nin kentin merkezi konumunda olduğuna dikkat çeken ve belediye başkanı Mehmet Kuş’un başarılı işlere imza attığını söyleyen Fakıbaba, “Urfa deyince aklımıza ilk Eyyübiye gelir. Eyyübiye Urfa’nın kalbi, beyni ve merkezidir. Eski Urfa’da her şey dönüyor. Bizler de Başkanımızı ziyaret ettik. Sağolsun kendileri bize zaman ayırdı. Eyyübiye için ne yapabiliriz, ne edebiliriz şeklinde istişare ettik. Mehmet Kuş’u gerçekten sevdiği bir ağabeyi olarak, başarılı işler yapıyor ve yapmaya da devam edecek inşallah. İnanıyorum ki Eyyübiye’nin önünü daha fazla bir şekilde açacaktır. Bizler de elimizden geldiği kadar da her zaman destek vereceğiz. Ankara’daki tüm problemlerini çözmek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

 

‘urfa deyince akla ilk eyyübiye gelir’ ak parti Şanlıurfa milletvekili ahmet eşref fakıbaba eyyübiye belediye başkanı mehmet kuş eski urfa’da her şey dönüyor