Urfa Erdoğan'dan vazgeçmedi!

TAKİP ET

14 Mayıs Genel Seçimlerine 7 gün kala anket şirketleri kimin Cumhurbaşkanı olacağını araştırmaya devam ediyor.

Rawest Araştırma Şirketi Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en kalabalık 4 kentinde yaptığı anket araştırmasında Şanlıurfa Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Yüzde 57 oy oranı verdiği görülüyor.

Diğer 3 ile göre Kemal Kılıçdaroğlu’na Urfa’da büyük fark atan Erdoğan etkisini Şanlıurfa’da hala gösterdiği görülüyor.

 24Nisan- 1 Mayıs tarihleri arasında Diyarbakır- Mardin- Urfa- Van kentlerinde Rawest Araştırmanın bölgesel seçmen araştırmasında Urfa kararını Cumhurbaşkanı Erdoğan yana kullandı.

ŞANLIURFA ERDOĞAN’DAN BAŞKASINI TANIMIYOR!

Ak Parti’nin kalesi olan Şanlıurfa’da yapılan ankete göre Cumhurbaşkanı Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu’na büyük fark attığı görülüyor.

Yapılan ankete göre Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’dan yüzde 57 oy aldığı görülürken Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 40 alacağı tahmin ediliyor.

Muarrem İnce yüzde 2 Sinan Ogan ise 1,1 alacağı tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR’DA MAKAS AÇILDI!

HDP seçmenin fazla olduğu Diyarbakır’da yapılan ankete göre en fazla oyu Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 76,3 oy aldığı görülürken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise yüzde 20,5 aldığı  görülüyor.

Diğer iki adaydan Muarrem İnce Diyarbakır’da yüzde 3,1 Sinan Ogan ise 0,1 aldığı görülüyor.

MARDİN DE KILIÇDAROĞLU’NDAN YANA

HDP’ye en fazla oyun çıktığı diğer illerden Mardin’de ise Kemal Kılıçdaroğlu ankete göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ezici bir üstünlük sağladığı görülüyor.

Mardin seçmeni yapılan ankete göre Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 28,9 Kılıçdaroğlu yüzde 66 Muharrem İnce yüzde 4 Sinan Ogan ise 1,1 oy oranı alması bekleniyor.

VAN DA KEMAL KILIÇDAROĞLU DİYOR!

HDP oy oranının fazla olduğu bir diğer il olan Van’da da durumun değişmediği görülüyor.

Van yapılan ankete göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüzde 24, 2 Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 73,8 Muarrem İnce yüzde 1,4 Sinan Ogan ise yüzde 0,6 verdiği görülüyor.

kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan SinanOgan İnce