Urfa Eski Valisinden suçlamalara yanıt

TAKİP ET

Şanlıurfa eski Valisi ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Şanlıurfa'daki bazı kesimlerin etkisiyle memleketi Kahramanmaraş'tan bazı kişilerin kendisini FETÖ'cülükle suçladıklarına tepki göstererek, "Hodri Meydan" dedi.

Son zamanlarda siyasetteki tartışmalara Şanlıurfa eski Valisi Celalettin Güvenç de dahil oldu. Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta kendisini FETÖ'cülükle suçlayanlara sosyal medyadan tepki gösterdi. Memleketindeki tetikçilerin Şanlıurfa'daki tetikçilerin etkisinde kaldıkları paylaşımında bulunan Güvenç, "Değerli hemşehrilerim, Kahraman şehrimizdeki tetikçi, Şanlıurfa'daki malum bazı tetikçilerin servisi ile FETÖ'cü olduğumu yazmış. Reklamı olmasın diye buraya almadım. Evet tekrar ediyorum, hodri meydan. İddiaların hepsi soruşturuldu. Hem de Yargıtay Başsavcılığı nezdinde. Benim haberim olmadan takipsizlik kararı verdiler. Sizlerdeki bu kuyruk acısı neden? Kim ya da kimler adına bu kadar Celalettin Güvenç'le uğraşıyorsunuz?" dedi.



'Zavallı tetikçilerle işim yok'

Celalettin Güvenç, paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Hırsızlıkları, uğursuzlukları neden yazamıyorsunuz? Halkta karşılığı olmayan bitmiş tükenmiş sözüm ona insanları tekrar ayağa kaldıracağınızı mı düşünüyorsunuz? Zavallı tetikçilerle işim yok. Perde arkasındaki alçak ruhlular da şunu bilsinler ki, sizin sorununuz bizzat kendi karakteriniz. Bilin ki bu milletten daha çok Celalettin Güvenç'ler çıkar.

Değerli kardeşlerim şu iki anekdotu da sizlerle paylaşarak bitireyim. Şanlıurfa'da dönemin güçlülerinden biri bana seni ‘Bunlarla uzlaştırırım, Türkiye çapında şiarını yaparız' dedi. Hayır dedim. Yine o dönem Ak Parti Genel Sekreteri olan Abdulhamit Gül, 'Biraz bunlarla uzlaşsan' dedi. Ben de bu işlerin devlete maliyeti var, yapamam dedim. Konuştuk 'haklısın' dedi. Çok açık söylüyorum, şu an sade bir milletvekiliyim ve halkıma hizmet etmeye çalışıyorum. Herkesin bildiği gibi siyasi çatışma ve mücadeleye girmemeye çalışıyorum. Onun için tetikçilerinizle üstüme gelmeyin. Yanlışlarınızı düşünün. Sorununuz ben değilim, çukur karakterinizdir. Onun üzerinde çalışın!"

 

zavallı tetikçilerle işim yok urfa eski valisinden suçlamalara yanıt son zamanlarda siyasetteki tartışmalara ahramanmaraş an bazı kişilerin kendisini fetÖcülükle suçladıklarına