Urfa-İzmir uçuşları için tarih netleşti

TAKİP ET

Şanlıurfa ve İzmir arasındaki uçak seferleri 13 Mart 2024 tarihinden itibaren başlayacak.

TBMM Başkan Vekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, bu müjdeli haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada, Şanlıurfa-İzmir arasındaki uçak seferlerinin gelecek ay başlayacağını söylemişti. Bozdağ'ın açıklamasıyla birlikte uçuşların başlangıç tarihi de netlik kazanmış oldu.

Uçuşların başlamasıyla birlikte:

Şanlıurfa ve İzmir arasındaki seyahatler daha hızlı ve kolay olacak.

İki şehir arasındaki ticari ve turistik ilişkiler artacak.

Bölge ekonomisine katkı sağlanacak.

Bozdağ, konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Şanlıurfa-İzmir uçak seferleri 13 Mart tarihinde başlıyor.

Şanlıurfa-İzmir uçak seferlerinin başlatılmasına verdikleri destekten dolayı Cumhurbaşkanımız Sn.R.Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na şükranlarımızı sunuyoruz. Hayırlı olsun."

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu TBMM Başkan Vekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ Urfa-İzmir uçuşları Şanlıurfa