Urfa merkezde otel yangını

TAKİP ET

Şanlıurfa merkezde bulunan bir otelde çıkan yangın nedeniyle bazı vatandaşlar kaldığı odada mahsur kaldı. İtfaiye ekiplerinin gelmesi ile vatandaşlar kurtarıldı.

Yangın, Eyyübiye ilçesine bağlı Asfalt Caddesi üzerinde bulunan özel bir otel de meydana geldi. Çıkan yangında otel içerisinde vatandaşlar hızlıca tahliye edildikten sonra bazı vatandaşlar kaldığı odada mahsur kaldı.


Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otelin 3.katında mahsur kalan iki vatandaşı merdiven aracılığıyla kurtardı. Kurtarılan bir vatandaşın cebinden düşen paralar kameralara yansıdı.


Yangında mahsur kalan bir başka vatandaş ise otelin çatısına çıkarak yardım istedi. İtfaiye ekipleri maske ve özel elbise giyerek çatıya çıkarak mahsur kalan vatandaşı kurtardı. Dışarda toplanan vatandaşlar ise yangını cep telefonları ile anlık kaydetti. Kurtarma esnasında vatandaşlar itfaiye ekiplerini alkışlayarak moral verdi.


Kalabalığın gittikçe artması üzerine polis olay yerinde güvenlik şeridi çekti ve vatandaşları yangın yerinden uzaklaştırdı.

İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Ancak çıkan yangın maddi hasara neden oldu.

Yangınla ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Merkezi