Urfa'ya gelen vekil de karanlıkta kaldı

TAKİP ET

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Şanlıurfa'ya gelir gelmez elektriklerin kesilmesiyle karanlıkta kaldı. Bu durumda Aydınlık, Şanlıurfalıların her zaman çektiği çileyi yerinde yaşadı.

Şanlıurfa'da sürekli kesilen elektriklere vatandaşlar tepki gösterirken, bu kez tepki çileyi yerinde yaşayan Şanlıurfa Milletvekilinden geldi. CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, birkaç günlüğüne geldiği Şanlıurfa'da elektrik kesintileri sonucu karanlıkta kaldı. Vekil Aydınlık, Haliliye ilçesine bağlı Hamidiye Mahallesi'ndeki evinde elektriklerin kesilmesi sonucu Şanlıurfalıların her zaman çektiği çileyi yaşadı. Şarjlı fener yakarak evde oturan Aydınlık, fotoğraf çekti, sosyal medyada paylaşarak tepki gösterdi.

Aziz Aydınlık, sosyal medyada paylaştığı yorumunda, "Şanlıurfa’nın hali ortada. 2 saattir Vali Konağı civarında elektrikler yok. Evde fener yaktık ancak bu şekilde oturabiliyoruz. Onun da enerjisi tükenmek üzere. 2019 yılında Şanlıurfa’yı karanlığa gömenler aynı zamanda halkın vergileriyle israf edenlerdir. Bu problem, bu politika ve bu adamlarla çözülemez!" dedi.