Urfa'yı Ukrayna'da tanıtacaklar

TAKİP ET

Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş. ve Türk Hava Yolları katkılarıyla Şanlıurfa'ya gelen Ukrayna heyeti, tarihi ve turizm bölgelerini gezdi. Heyet, Şanlıurfa'yı Ukrayna'da tanıtacak.

Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş ve Türk Hava Yolları katkılarıyla, Şanlıurfa'yı Ukrayna'da tanıtma amacıyla kente gelen TUROB Kiev temsilcisi, THY Kiev yetkilisi ve Kiev Kültür Tanıtma Müşavirliği, Halfeti, Harran, Balıklıgöl ve Göbeklitepe'yi ziyaret etti.



Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş.’nin destek verdiği organizasyon kapsamında, kentin tarihi ve turistik yerlerini gezen Ukrayna heyeti, UNESCO Dünya Miras Listesine alınan Göbeklitepe'yi de görme imkanı buldu.







Kiev TUROB yetkilisi, Halfeti, Göbeklitepe ve Harran’ı çok beğendiklerini ve bunları Kiev’deki turizm paydaşlarıyla paylaşıp buranın tanıtımına katkı sağlayacaklarını belirtti. Klaus Schmidt anı evinden de çok etkilendiklerini belirten heyet, ayrıca balon turizminin Ukraynalı turistler üzerinde çok etkili olacağını ifade ettiler.



urfayı ukraynada tanıtacaklar Şanlıurfa turizmi geliştirme a.Ş türk hava yolları katkılarıyla Şanlıurfayı ukraynada tanıtma amacıyla kente gelen turob kiev temsilcisi unesco dünya miras listesine alınan göbeklitepe