Urfalı 5 çocuk annesinden Üniversite başarısı

TAKİP ET

Şanlıurfalı 5 çocuk annesi 45 yaşındaki Zehra Çiftçi, Emine Erdoğan'ın ' Nerede Kalmıştık' projesi ile üniversiteli oldu.

Adana Yüregir AK Parti İlçe Başkanlığı yönetiminde olan Şanlıurfalı 5 çocuk annesi Zehra Çiftçi Alparslan, Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini kazandı.

Zehra Çiftçi,"Sayın Emine Erdoğan'ın başlattığı "Nerede Kalmıştık" projesi çok kıymetli bir proje. Bu projeyle eğitimini yarımda bırakan, türlü sebeplerden dolayı yarım bırakan tüm kadınlarımızın bence bu fırsatı değerlendirip eğitimlerini tamamlamaları gerekiyor. Kesinlikle çevreden gelen negatif düşüncelere, negatif yorumlara kesinlikle önem vermesinler. Kendi iç seslerini dinlesinler. İçlerinden ne geliyorsa onu yapsınlar. Okumak istiyorlarsa yarım kalan okullarına devam ettirsinler. Bu konuda da ben bir örnek olduysam ne mutlu bana."

"Hayalim, üniversite diplomamı Sayın Cumhurbaşkanımız ve Emine Erdoğan'ın elinden almak"

Çitçi’nin mezuniyet ile ilgili bir dileği var.

"Ben hayallerime kavuştum istediğim üniversiteye gidiyorum. Bundan sonra bir hayalim var. Üniversitemi başarıyla bitirip diplomamı da Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Emine Erdoğan'ın elinden almak."dedi.

5 çocuk annesi urfalı üniversite