Urfalı Bakanın koltuğu sallanıyor!

TAKİP ET

Şanlıurfalı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin yerine daha önce Ekonomiden Sorumlu devlet bakanı Mehmet Şimşek'in getirileceği söyleniyor.

Ak Parti Genel Başkanı  ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kısa bir süre önce görüşen fakat göreve dönme konusunda uzlaşamayan Mehmet Şimşek tekrar cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşme gerçekleştireceği ileri sürüldü.

 60. Türkiye Hükûmeti'nde ekonomiden sorumlu devlet bakanı olarak görev alan Mehmet Şimşek görevden ayrıldığı süre zarfında medyadan uzak bir hayat yaşamaya başladı.

14 Mayıs seçimlerine sağlam bir kadroyla girmeyi hedefleyen Ak Parti ülke çapında büyük başarılara imza atan kişiler ile irtibata geçmeye başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şanlıurfa'da abilik yapması için Nureddin Nebati’nin aday göstermeyi düşündüğü ondan boşalan koltuğa  Mehmet Şimşek'i getirildiği iddiaya edildi.

20 Mart’ta Ankara’daki AKP Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme gerçekleştiren eski bakan Mehmet Şimşek aktif siyaset düşünmediğini söyleyerek dışardan destek vermeye hazır olduğunu da kaydetti

Yoğun bir telefon trafiğine takılan ve birçok kişi tarafından göreve davet edilen eski bakan Mehmet Şimşek önümüzdeki günlerde tekrar Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşeceği, ya yola birlikte devam kararı alınacağına ya da bu konuyu bir daha gündeme getirmemek üzere kapanacağı ileriye sürüldü.

Nebati Şimşek Hazine Maliye Şanlıurfa Ankara 14Mayısseçim