Urfalı Başkan Recep İvedik'e tehditler savurdu!

TAKİP ET

Son günlerde verdiği vaazlarla ülke gündeminin odak noktası olan Ankara Melike Hatun Cami İmamı Halil Konakçı bu kez Urfalı Sanatçılarında içinde bulunduğu sanat dünyasında bir kaç kişiyi  eleştiri yağmuruna tuttu.

Hedef alınan sanatçılardan  Cem Yılmaz, "2023’de 50 yaşındayım. İlgilenmiyorum" cevabı verirken, Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz'a destek attı. Urfalı  Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Eski Başkanı Melih Gökçek ise Şahan Gökbakar'ı tehdit etti.

Cem Yılmaz'ın 'CM101MMXI Fundamentals' adlı gösterisinde yaptığı espriyi hedef alan Konakçı "Soytarılar çıkıyor televizyona espri yapıyorlar. Neymiş? Allah erkeği yaratmış, sonra bakmış düşünmüş 'Ben bundan iyisini de yaratırım' diyerek kadını yaratmış. Bunu dinleyen de söyleyen de, buna alkış tutan da, zevk alan da hepsinin imanı gitti." dedi. 

CEM YILMAZ: 2023'TE 50 YAŞINDAYIM!

Cem Yılmaz, yeniden gündem olan videonun Twitter'da TT olmasının ardından sosyal medya hesabından Konakçı'ya, "2023’de 50 yaşındayım. İlgilenmiyorum" yanıtını verirken ünlü komedyene meslektaşı Şahan Gökbakar'dan da destek geldi.

GÖNÜL RAHATLIĞIYLA GÜLÜN İMANDAN ÇIKARMAZ

İmam Konakçı'ya gönderme yapan Şahan Gökbakar, dikkat çeken o paylaşımında ''Değerli dostlar, yaptığım mizah helal sertifikalıdır. Senaryolarımızı abdestli şekilde kaleme alıyoruz. Gönül rahatlığı ile gülebilirsiniz, imandan çıkarma olmaz.'' ifadelerine yer verdi.

GÖKÇEK: BİRİSİ AĞZINI GÖZÜNÜ DAĞITIR

Şahan Gökbakar'ın paylaşımını alıntılayan Ankara Büyükşehir Belediye’sinin eski  Başkanı Urfalı Melih Gökçek, ünlü komedyeni hedef gösterdi. Recep İvedik filminden bir kare paylaşan Melih Gökçek, Şahan Gökbakar'ı dini duyguları kullanmakla suçladı. Melih Gökçek'in paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Tamam her türlü soytarılığı yapıyorsun ama haddini aşıp dini konularla alay edemezsin… İnsanları dini duyguları ile alay ederek galeyana getirip tahrik etme… Birisi dayanamaz ağzını gözünü dağıtır hem sen mağdur olursun, hem senin ağzını gözünü dağıtan. yapma… Haddini bil...'''

Ankara Recepİvedik CemYılmaz Urfa