Urfalı Başkan yine yeniden alay konusu oldu!

TAKİP ET

Ankara'yı 23 yıl boyunca aralıksız yöneten ve daha sonra ani bir kararla görevden alınan iktidar partisinde aktif görev almak için gece gündüz yoğun mesai harcayan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Melih Gökçek sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımla alay konusu oldu.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlamak yerine 8 Mart’ı Anneler Günü olarak kutlayan Başkan Gökçek yine sosyal medya da vatandaşların diline düştü.  Ak Parti eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bir mesaj yayımladı.

Gökçek, yayımladığı mesajda Kadınlar Günü yerine Anneler Gününü kutlayınca dillere düştü.Başkan Gökçek daha önce de jelibonun yer altından çıkarıldığını, ve Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Abubakar’ın fotoğrafını paylaşarak  şehit olduğunu yazarak iki büyük gafa imza atmıştı.

Başkan Gökçek yayımladığı mesajda şunları söyledi.”ANNELER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE DEPREMDE ENKAZ ALTINDA CAN VEREN ELİ ÖPÜLESİ ANALARIMIZI, PKK İLE MÜCADELEMİZ DE ŞEHİT OLAN BACILARIMIZI RAHMETLE ANIYORUZ… MEKÂNLARI CENNET OLSUN…”

Gökçek Ankara