Urfalı esnaf zam var diyenler Avrupa'ya gitsin baksın!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da  Oduncular Pazarında esnaflık yapan Bekir Aişeoğlu vatandaşların Türkiye'deki fiyatlardan yakınmasına anlam veremediğini Avrupa'da her şey Türkiye'nin iki kattı olduğunu söyledi.

Haber Mehmet KIRVAR Şanlıurfa’da 40 yıldan beri esnaflık yaptığını ve 1970’den beri böyle refah bir dönem yaşamadığını söyleyen Esnaf Bekir Aişeoğlu  “akaryakıt fiyatlarından yakınanlar gidip Avrupa’yı görüp geldiklerinde Allah hükümetten razı olsun, Allah bizim ömrümüzden alıp Recep Tayyip Erdoğan’a versin diyecekler.” Dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sevdalısı olduğunu aktaran Bekir Aişeoğlu “ Allah Benim ömrümden alıp Recep Tayyip Erdoğan’ın ömrüne versin  buradan Cumhurbaşkanımıza selamlarımı saygılarımı yolluyorum “yorumunda bulundu.

Esnaf Bekir Aişeğlu sözlerini şöyle sürdürdü. Bugün Almanya’da mazot 2 Euro 25 sent Avrupa’nın her yerinde benzin 45- 50 Lira Türkiye’de 23-24 Lira eğer pahalı ise gitsinler vatandaşlar Avrupa’ya gitsinler baksınlar fiyatların yüksek olduğunu görsünler buraya geldiklerinde derler Allah bu hükümetten de razı olsun, Allah başımızda olandan da razı olsun Allah bizim ömrümüzden alıp Recep Tayyip Erdoğan’ın ömrüne versin Türkiye gül gülistanlık derler. Tayyip babanın sevdalısıyım Allah benim ömrümden alıp onun ömrüne versin.”

Sondakika RecepTayyipErdoğan Hükümet Vatandaş Esnaf