Urfalı esnaflar Fatma Şahin'den yardım istedi!

TAKİP ET

Eyyübiye'de bulunan Ucuzluk Pazarında parke taşların yerinden çıkmasından dolayı gelen müşterilerin ayağının kayması ve düşmesine neden oluyor.

Eyyübiye sınırları içerisinde yer alan Ucuzluk Pazarında esnafların ve müşterilerin yaşadığı mağduriyet ne yazık ki çözüme kavuşamıyor.

Uzun bir süreden beridir Ucuzluk Pazarındaki bu sorunun çözümü için Eyyübiye Belediyesi ve Büyükşehir’i aradığını söyleyen esnaflar kimsenin ilgilenmediğini ileri sürdü.

Şanlıurfa’daki belediyelere ateş püsküren esnaflar, kentte belediyecilik anlamında hiçbir şeyin olmadığını 2 aydan berir yapılan şikayetler ve ihbarlara rağmen Ucuzluk Pazarındaki kırılan, hasar gören parke taşlarına çözüm bulunmadığını aktardı.

“FATMA ŞAHİN’İ ARAYACAĞIZ”

Yaşanan bu sorunla ilgili Büyükşehir, Eyyübiye ve Karaköprü Belediyelerini aradıklarını ifade eden Esnaf İsmail Doğru, “2 aydan beridir dükkanlarımızın önündeki bu kaldırım taşları yerinden çıkmış, kaç defa Eyyübiye Belediyesi’ni aradık topu Büyükşehir’e attılar. Büyükşehir’i aradık topu Eyyübiye’ye attılar. Bizde kalktık Karaköprü Belediyesi’ni aradık, dedik bakın dükkânlarımızın önündeki parke taşları kalkmış bir gelin bakın dedik. Onlarda bize orası bizim sınırlarımız içinde değil dediler. Bizde biliyoruz burası Eyyübiye sınırları içerisinde yer alıyor. En sonunda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i arayacağız gelsin hayrına burayı yapsın.  Burada günde 2-3 kadın düşüyor çocuklar düşüyor. Allah etmesin birisinin kolu kırılsa kim vebalini kaldıracak. Kimi sorumlu tutacağız” dedi.

“ELBET GELECEKLER “

Şikayetlere rağmen belediyelerin sorunlarına kulak asmadığını iddia eden Ali Karadağ, “Urfa’ya yakışacak bir durum değil bu. Yazık ya insanlar buradan geçemiyor, Urfa’da belediye diye bir şey yok. Turizm açısından en önemli şehirdir. Yakışıyor bu Urfa’ya. Gerçekten ayıp denen bir şey var ya. Yarın vekillerimiz gelecek göstereceğiz burayı” açıklamasını yaptı.

Fatmaşahin Esnaf