Urfalı fenomen yine güldürdü

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın taklidini yaparak ün kazanan Şanlıurfalı fenomen Muhammed Nur Nahya yaptığı paylaşımla yine gülümsetti.

KADER TOPAL  Bu kez üretilen yerli otomobil ile ilgili paylaşım yapan Nahya’nın videosu kısa sürede çok kişi tarafından izlendi.

Urfalı fenomen Nur Nahya yaptığı paylaşımla güldürürken Cumhuriyet Halk  Partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da gönderme yaptı.

“TOGG’U AKACAKLAR LİSTESİNDE BY KEMAL’İN İSMİ EN ÜSTTE”

Yaptığı paylaşımda gönderme yapan Nahya  “TOGG satın almaklar isteyen listesine baktım, Bay Kemal’in  ismi en üst sıralarda yazılıyor. Ya sen elektrik faturasını ödeyemeyen adamsın bir de elektrikli araç alacaksın dedim silin şunun ismini Devlet beyin adını yazın." şeklinde konuştu.

“HER ŞEYİ MUAZZAM NAVİGASYONU DÜZELTMEMİZ GEREK”

Paylaşımında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da göndermelerde bulunan fenomen Nahya üst üste tekrarlanan ‘Sola dönün’ uyarısı veren yerli otomobil TOGG navigasyonu için “Hasan bu arabanın her şeyi muazzam olmuş da navigasyonu biran önce düzeltmemiz gerek sola döndürüyor bizi.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfalı fenomen Muhammed Nur Nahya Şanlıurfa Şanlıurfa haberleri gündem taklit paylaşım